<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=26769" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Борисов се ядоса заради таксата за празен стол в Созопол, ще има проверка

10 Август 2017
0 258

По нареждане на министър-председателя Бойко Борисов министърът на туризма Николина Ангелкова назначи незабавна проверка за категоризацията на заведението Miloz Fish & Grill в Созопол, което стана известно с шокиращата такса "празен стол", съобщиха от Министерството на туризма.

 

В ЗАВЕДЕНИЕ НА МОРЕТО ИСКАТ ПАРИ И ЗА СВОБОДНИТЕ СТОЛОВЕ НА МАСАТА

 

Ето какво разказа една от пострадалите пред "Господари на ефира":

 

"Заведението ни беше препоръчано и имахме предварително резервация, впоследствие дойдохме вместо 10 – 6 души, хостесата ни попита дали ще идват още хора, ние казхме, че няма. Тя реагира грубо, извинихме и се, за това че сме на по-голяма маса и след като дойде сметка ни уведомиха, че трябва да заплатим по 20 лв за свободен стол. 

 

Повикахме управителя да говорим с управителя за нелепата такса "Свободни др" – за която не бяхме предупредени и не е описана никъде в менюто. Той се държа изключително неуважително, като каза, че не желае да си губи времето с нас и че трябва да напуснем заведението и повече няма да ни допусне в него.."

 

 

На място експерти от Министерството на туризма ще направят цялостна инспекция за работата на заведението.

 

Освен това от ведомството на Ангелкова са сигнализирали Комисията за защита на потребителите (КЗП) да вземе мерки срещу подобна нелоялна практика, която вреди на имиджа на българския туризъм.

 

Източник: Offnews.bg 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции