Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Българин е купил имение за над 36 млн. долара в Бевърли хилс? (видео)
Българин е купил имение за над 36 млн. долара в Бевърли хилс? (видео)
По света Вземи EMBED
Loading the video...
04-23-19
добавено
6950
прегледа

Голямо имение в Бевърли хилс е било продадено за 34 640 000 долара. Интересното е, че това е не само най-голямата сделка за годината с жилищен имот в града, но и се свързва с България.

 

 

 

Списание "Варайъти" пише, че самоличността на купувача не е официално посочена, но има някои следи за нея.

 

 

Списанието твърди, че имението е придобито от юридическо лице, свързано с Христо Йорданов Христов, който или един изтъкнат търговец на оръжие от България, или е човек със същото име.

 

Имота е с площ 9 акра (3,64 декара). Сградата с 1325 кв. метра застроена площ и седем спални е завършена през 2014 г. при собственици бивш израелски военен и съдружници.

 

Първоначално къщата е била оценена за 55 млн. долара, "така че Христов - или който действително е купил имот - е сключил добра сделка, но разбира се това зависи от гледната точка", заключава "Варайъти".

 

 

Източник: Медиапул