<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=39016" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Българка изпрати картичка до Меган и Хари за раждането на Арчи, вижте какъв отговор получи

11 Юли 2019
0 66888

Теодора Томанова, която решила да изпрати писмо до Меган Маркъл и принц Хари за раждането на Арчи, се похвали с отговор, пише Dir.bg.

 

ПРИНЦ ХАРИ ПУБЛИКУВА НОВ КАДЪР НА БЕБЕТО АРЧИ (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

Българката живее в Обединеното кралство от 7 години и се занимава с ръчно изработени сувенири. Тя направила и специална картичка за  херцозите на Съсекс.

 

"Всички бяхме много щастливи от новината и се сетих как ще се чуя с майка ми и тя за четвърти път ще ме попита: "А ти изпрати ли от твоите красоти да поздравиш Кралското семейство за тяхното бебче?". Този разговор е всеки път когато се роди бебе в Кралството. И така седнах и започнах да творя. Четвъртата картичка ми хареса най-много и реших нея да изпратя. Не се надявах да на нещо повече от имейл, с който да ми благодарят. Пуснах я на 15 май 2019 г., след седмица започнах да си следя редовно имейла за така чакания отговор", разказва Томанова.

 

Отговорът най-накрая идва.

 

КАКВИ ПОДАРЪЦИ ПОЛУЧИ КРАЛСКОТО БЕБЕ АРЧИ? (СНИМКИ)

 

"За моя най-голяма радост на 06 юли 2019 г. получих картичка, в която ми благодарят за вниманието и топлите думи към тях и сина им Арчи. Изключително съм горда и щастлива за оказаното внимание от херцога и херцогинята на Съсекс", допълва българката.

 

 Томанова сподели с приятелите си във Фейсбук реакцията на кралското семейство:

 

 

 

 

Източник: Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции