<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=20472" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Паркоместата...

Валя Ахчиева пред Господари на ефира за скандала с ваксините

21 Януари 2016
0 11246

Скъпи приятели, наскоро връчихме Златен скункс на генералния директор на БНТ Вяра Анкова заради забавянето на излъчването на разследването на Валя Ахчиева за скандала с турските ваксини. Това породи съмнения за натиск върху обществената телевизия, а през това време материалът изтече и в интернет.Тогава госпожа Анкова обеща да осигури интервю с госпожа Ахчиева.    

 

Скандалът с ваксините е в разгара си, а обещанието бе спазено. Валя Ахчиева застана пред нашата камера, с нея разговаря Боби Ваклинов. 

 

Валя Ахчиева твърди, че е предала сценария си пет дни преди излъчването на разследването, а Вяра Анкова – че го е получила предната вечер. Кой крив, кой прав – един Господ знае.

 

Класически пример на дума срещу дума! Не знаем на кого да вярваме но това, което ни тревожи е, че коментарите по темата за ваксините внушават излишна паника сред родителите.  

 

Дали това е целенасочено или не, можем само да гадаем. Дано не е. Защото здравето на децата ни не е и не трябва да става инструмент за политически натиск или удари под кръста.

 

Вижте още:

 

ГОСПОДАРИТЕ ОТГОВАРЯТ НА БНТ ЗА ЗЛАТНИЯ СКУНКС 

 

ЗЛАТЕН СКУНКС ЗА ВЯРА АНКОВА 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции