Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
БНТ със Златен скункс от Господарите
БНТ със Златен скункс от Господарите
Скункс Вземи EMBED
Loading the video...
01-14-16
добавено
21442
прегледа

Напоследък освен депутатите, журналистите също са все по-независими – в смисъл, че от тях нищо не зависи. Доказателство за това е репортажът на Валя Ахчиева за неясни практики около размяната на детски ваксини между България и Турция, една част от който беше вече излъчена по БНТ.

 

По някакви причини вторият епизод на разследването беше отложен толкова, че междувременно изтече по няколко интернет медии преди едва тази вечер да бъде пуснат и по държавната телевизия. За това генералният директор Вяра Анкова си заслужи нашия Златен скункс.

 

Честито на госпожа Анкова! За нейно успокоение ще кажем, че почти няма носител на Златен скункс, който да признава, че си го е заслужил!

 

Ще добавим, че за една обществена телевизия прозрачността е повече от задължителна, както и твърдата позиция по всеки проблемен казус.

 

Вижте още:

 

ЗЛАТЕН СКУНКС ЗА МЕСТАН 

 

ВЕНЕЛИН ПЕТКОВ ВЗЕ СКУНКСА ОТ БОБИ ВАКЛИНОВ