Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Вижте шокиращата изповед на делегат, принуден да гласува за Боби Михайлов
Вижте шокиращата изповед на делегат, принуден да гласува за Боби Михайлов
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
02-26-18
добавено
47304
прегледа

Скъпи приятели, при нас продължават да пристигат сигнали за съмнителни схеми около избора на председател на Българския футболен съюз. Днес ще ви покажем гласувал делегат, който ще разкаже на какъв натиск е бил подложен, за да гласува за Боби Михайлов. Разполагаме с видеозапис, който разкрива шокиращи неща за начина, по който хората биват притискани, да гласуват.

 

 

Изборите се провеждат по байганьовски, казва човекът, чието лице сме скрили поради съображения за сигурност. По думите му, ако не изпълняваш всичко, което ти каже ръковоството, следва жесток тормоз с различни мерки.

 

ОТКРИХМЕ КУП НАРУШЕНИЯ ОКОЛО ИЗБОРА НА НОВ ШЕФ НА БФС

 

ИМА ЛИ МАНИПУЛАЦИИ ПРИ ИЗБОРА НА НОВ ПРЕЗИДЕНТ НА БФС?

 

Делегатът разказва, че самият Боби Михайлов следи процеса на гласуване. "Той седи във фоайето на конгреса, с една тетрадка и очаква да му се донесат бюлетините, с които сме гласували за него", разказва мъжът. По думите му, ако не си гласувал за него, последствията са много тежки. 

 

Дани Йорданов отиде в централата на БФС, за да поиска отговор на доста въпроси. Там бе посрещнат на нож от охраната.

 

След псувни и бутане, най-накрая излиза пресаташето Йордан Грозданов, който казва, че към момента никой от ръководството на съюза не е на лице.