Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Защо г-н Нено Димов нехае за замърсяването на въздуха в София със серен диоксид и хлороводород
Защо г-н Нено Димов нехае за замърсяването на въздуха в София със серен диоксид и хлороводород
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
07-02-18
добавено
11173
прегледа

Скъпи приятели, преди време ви разказахме за дима, който излиза от инсинератора за медицински отпадъци в Медицинска академия. Наши зрители ни сигнализираха за натрапчива миризма и черен дим с неясно съдържание.

 

Наш екип засне черни кълба от комини, РИОСВ-София извърши проверка, но не установи никакви нередности.

 

Компетентните институции ни увериха, че няма опасност, но Влади Василев все пак реши да се срещне с министъра на околната среда и водите Нено Димов, за да му зададе няколко въпроса. Изпратили сме няколко писма до него по темата, но той избягва срещите с нас.

 

Успяхме да се срещнем с него на фермерския пазар пред Министерството на земеделието. Министър Димов не пожела да говори с нас и си намери поредното оправдание.

 

"Вие сте много добри в шоуто! Продължавайте да правите шоу", това каза г-н Димов по темата.

 

Оказа се, че министърът бяга от нас като дявол от черен тамян. Ние ще продължим да задаваме въпросите си и да търсим решение на проблема.