Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Златен скункс за ЦИК заради местните избори и референдума
Златен скункс за ЦИК заради местните избори и референдума
Скункс Вземи EMBED
Loading the video...
10-26-15
добавено
7898
прегледа

Нашият репортер Боби Ваклинов връчи Златен скункс на Централната избирателна комисия за целия хаос, който бе сътворен от тях на местните избори. Заветната награда бе взета лично от председателя на ЦИК Ивилина Алексиева.

 

"Бих искала да изразя в съвсем човешки план цялата си съпричастност към тези хора, които в момента се намират в зала Армеец", казва Ивилина Алексиева. Според нея при настоящите изборни правила наистина на хората им е тежко, но г-жа Алексиева се ангажира ЦИК да предложи законодателни промени това да не се повтаря.

 

Председателят на ЦИК сподели още пред Господарите, че не знае да е давано указание да не се предоставят по места бюлетините за референдума, макар че ние разполагаме с аудио запис, в който в една от столичните секции се твърди точно обратното.

 

Ивилина Алексиева е номинирана за Златен скункс 2015 г., подкрепете я ТУК!  

 

Вижте още:

 

ВТОРИ ЗЛАТЕН СКУНКС ЗА ЦИК 

 

ЦИК СПЪВА РЕФЕРЕНДУМА С ИНСТУКЦИЯ?