Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Инстаграм таксува деца на богаташи с хиляди за публикуване на техни снимки
Инстаграм таксува деца на богаташи с хиляди за публикуване на техни снимки
09-11-19
добавено
3237
прегледа

Децата на богатите, които се чудят къде и за какво да харчат парите си, сега могат да си направят специален "Златен" акаунт в Инстаграм. Акаунтът струва хиляди, за да могат богатите деца просто да публикуват свои снимки, пише LADbible.

 

ХИЛЯДИ ГЕПАРДИ СА ОТГЛЕЖДАНИ КАТО ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ НА БОГАТИ ДЕЦА В АРАБСКИТЕ СТРАНИ (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

 

 

Засега има само петима души, които са се възползвали от новата услуга. Снимките им са точно това, което бихте очаквали да видите - скъпи коли, голф игрища, шампанско и т.н.

 

 

 

 

В момента можеш да си кушиш "харесване" за около 24 долара (19 паунда), но за любителя на скъпо френско шампанско Емануел например, това би струвало около 3000 долара (5 300 лева).

 

 

 

 

ЗАЩО ИЗВЕСТНИТЕ ЛИЧНОСТИ ДАВАТ ПОДКУПИ, ЗА ДА ВКАРАТ ДЕЦАТА СИ В ЕЛИТНИ УНИВЕРСИТЕТИ?

 

 

Следва Катя, която е похарчила 2 500 долара (близо 4 500 лева) за своя пост.

 

 

 

 

ОСЪДИХА ИНФЛУЕНСЪР НА 17 ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА НАРОКОТИЦИ (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

Но защо трябва да плащат толкова много, ако другите плащат за същото по-малко?

 

Минималната сума за публикуване на снимка е 1000 долара, а максимумът - 999 999 долара. Ако кликнете върху снимка на т.нар. "златен член", можете да видите колко е платил този човек." Точно в това се крие и същината на тази идея - богатите деца биха искали да покажат на всички останали колко пари имат и колко могат да похарчат за една снимка или "лайк".

 

 

Източник: LADbible