Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Кметът на Силистра се вихри в страстни танци в нощен клуб (видео)
Кметът на Силистра се вихри в страстни танци в нощен клуб (видео)
gospodari.com Вземи EMBED
Loading the video...
11-04-19
добавено
29248
прегледа

След като в мрежата изтече видео с досегашния кмет на Благоевград и кандидат-кмет от ГЕРБ Атанас Камбитов, който се вихри в компанията на евродепутата Андрей Новаков и Цветан Цветанов в нощен клуб, наши зрители ни изпратиха и друго любопитно видео с луда кметска забава. Твърди се, че на записа е преизбраният за трети мандат кмет на Силистра от ГЕРБ Юлиян Найденов, който танцува страстно с кръшна блондинка в нощен клуб. 

 

Видеото е изпратено от жители на града, които са заснели няколко клипа от дивия купон навръх празника на града през септември. Стройната блондинка се отърква в скута на кандидата за кмет Найденов, който също доста се раздава в танците, се твърди в сигнала. 

 

Кандидат-кметовете на ГЕРБ се оказаха доста гъвкави не само в политиката, но и в кръшните кючеци и среднощните забавления. Вместо 50-толевка на челото и пура в устата като своя колега от Благоевград, кметът на Силистра е заложил на млада мадама и предизвикателна хореография. 

 

За разлика от Камбитов обаче, страстните танци не попречиха на Найденов да бъде преизбран в Силистра.  Но е повече от очевидно, че и на двамата ритъмът им е в кръвта!