Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Кубрат Пулев: Ако можех да върна времето назад, не бих целунал Джени Суши (видео)
Кубрат Пулев: Ако можех да върна времето назад, не бих целунал Джени Суши (видео)
Вземи EMBED
Loading the video...
04-08-19
добавено
8180
прегледа

Кубрат Пулев за първи път говори публично, след заведения към него иск от репортерката Дженифър Равало, позната като Джени Суши. Той направи това в интервю за предаването "120 минути" по БТВ.

 

Пулев заяви, че целувката не е била нищо повече от изблик на радост. "Тогава така реагирах, така съм усетил ситуацията", допълни той.

 

ПЪРВОТО ИНТЕРВЮ НА КОБРАТА С ДЖЕНИ СУШИ ЗАВЪРШВА С... ПРЕГРЪДКА (ВИДЕО)

 

Пулев поясни и дали с въпросната репортерка са се познавали преди тази целувка: “Познавахме се, аз казах, че сме приятели, тя каза, че не сме. Когато направи интервю с мен преди мача, каза: "Хайде след победата да направим парти". На другия ден се случи тази готина целувка. Не знам кой я покани на партито, тя просто си дойде. Аз бях в болницата и ми шиеха аркадите. Когато дойдох, тя беше там, пиеше си и си танцуваха. Говорехме си съвсем нормално, смяхме се. Тя идваше, сядаше до мен, аз ставах, защото не искам чак такава близост. Тя контактуваше и с други хора. На всеки един интелигентен човек му е ясно.”

 

НОВИ КАДРИ ПОКАЗВАТ КАК СУШИ ТАНЦУВА В СКУТА НА ПРИЯТЕЛ НА КОБРАТА (ВИДЕО)

 

Пулев обясни, че още същата вечер на партито след победата е обяснил на Дженифър Равало, че целувката е била на шега и е помолил да не се публикува: “Аз още самата вечер там ѝ казах: "това беше майтап, не пускайте това с целувката, пуснете интервюто". Тя каза, че е била на партито, за да взима интервюта, но тя взимаше интервюта по друг начин. Не искам да плюя по нея, имам добри чувства към нея, въпреки това какво се случва и тя ме плюе. Смятам, че това е несъстоятелно и нестойностно. Наистина има потърпевши жени, които са насилени сексуално."  

 

"Съжалявам за това, което стана, но не мога да върна времето назад. Не бих го направил повече. Аз съм темпераментен човек - направил съм го от радост, от щастие, от еуфория. Мога да кажа на моите почитатели, че ако трябва пак да го направя, не бих го направил. Въпросът е, че самото желание, с което съм го направил, няма никакъв умисъл за насилие”, сподели боксьорът.

 

 

Пулев коментира и как се е отразила историята с целувката на неговата приятелка Андреа: “Първия ден ѝ беше много гадно, беше много разстроена. Не за друго, а защото имаше хорски мнения, които ѝ се насаждаха. На другия ден ме подкрепи, каза ми, че ме познава и ме подкрепи.”
 

АНДРЕА КАТЕГОРИЧНА: ТОВА НЕ Е ЧЕСТНО, КУБРАТ Е ЖЕРТВАТА

 

“На нея (Джени Суши) и на нейната адвокатка бих казал, че нямам никакви лоши чувства към тях. Смятам, че мога да преценя един човек много бързо - тя е готин и добър човек. Даже бих им казал, че ги обичам, един ден ще станем приятели с тях“, завърши Кобрата.

 

">

 

Източник: Sportal.bg