<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=94023" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Отстраняват ...

Мая Манолова все пак не изключи варианта да подкрепи кабинет на “Има такъв народ” (видео)

14 Юли 2021
0 877

Коалицията „Изправи се! Мутри вън!” даде леко “заден” на изявленията си от вчера и обяви, че вижда три възможности пред страната оттук нататък.

Мая Манолова критикува Слави Трифонов: Не съм съгласна да сменим премиерска република с телевизионна (видео)

„Първият вариант е партиите да подкрепят кабинет, предложен от Слави Трифонов. Вторият – да подкрепят кабинет, предложен от друга партия. Третият вариант е предложеният от нас – служебният кабинет да стане редовен”, каза на импровизиран брифинг на площад “Славейков” в столицата Мая Манолова.

Мая Манолова все пак не изключи варианта да подкрепи кабинет на &#8220;Има такъв народ&#8221; (видео)

Тя обаче побърза да подчертае, че от коалицията няма да подкрепят кабинет, предложен от ГЕРБ или ДПС.

Запитана дали ще подкрепят кабинет на „Има такъв народ”, Манолова каза: „Ще бъдем в пленарна зала, очакваме дебати”. И допълни, че коалицията ще вземе решение според отговорите, които получи по време на този дебат.

Мая Манолова: Най-добре служебният кабинет да стане редовен (видео)

Решението, според „Изправи се! Мутри вън!”, било в пленарна зала да се предложи служебното правителство да стане редовно. „Хората го харесват”, смята Манолова.

„Мястото на дебата около следващото правителство е в пленарна зала. Според отговорите, които получим, ще решим. Ако искаме да възстановим парламентаризма, дебатът за съставяне на кабинет трябва да се води в парламента”, каза още Манолова.

„Решението е да има нормални разговори, а не монолози от екрана. Разговорите ги води този, който е спечелил първото място”.

Източник и видео: NOVA


Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции