Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Мъж "хакна" любимия филм на приятелката си, за да ѝ предложи брак в киносалон (видео)
Мъж "хакна" любимия филм на приятелката си, за да ѝ предложи брак в киносалон (видео)
По света Вземи EMBED
Loading the video...
01-10-20
добавено
89539
прегледа

Мъж от Масачузетс накара приятелката си да се почувства като истинска принцеса като преправи любимия ѝ филм "Спящата красавица" на Дисни, излъчи го изненадващо в киносалон и ѝ предложи брак от екрана по време на прожекцията, пише UNILAD.

 

 

 

 

Лий Лоучър прекарал шест месеца, за да анимира себе си и своята любима на мястото на принц Филип и принцесата в известната сцена от филма "Спящата красавица", когато събужда  Аврора с целувка. След това мъжът подготвил специална прожекция за своята приятелка, наемайки киносалон в Бруклин. За да бъде моментът още по-вълнуващ той поканил всички техни роднини и приятели да бъдат "случайните зрители" в залата.

 

 

 

 

Предложението за брак се случило в историческия театър "Corlidge Cornerge". Романтичният жест бил заснет от всички близки, които присъстват, и споделен в мрежата.

 

 

НЕУСПЕШНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА БРАК СТАНА ХИТ ВЪВ ФЕЙСБУК (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

На записа се вижда как докато двамата влюбени гледат филма, всички анимирани герои изведнъж започват да изглеждат подозрително познати на момичето. Вместо да целуне спящата красавица, неочаквано принцът подава на любимата си пръстен и намигва към камерата. След това анимираният герой хвърля кутийката с пръстена към камерата и той се появява в ръцете на Лий. Романтичният мъж пада на колене и подава диаментеното бижу на своята приятелка. Когато чува аплодисментите и смеха на хората в салона, младата жена осъзнава, че това са нейните приятели и роднини. Лий задава най-важния въпрос, а неговата любима отговаря с категоричното "Да!".

 

 

 

 

Видеоклипът от необичайното предложение за брак вече има близо 3,5 милиона гледания, а приказката на Лий и неговата приятелка - своя щастлив край!

 

 

Източник: UNILAD