<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40730" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Най-смешните ...

Намериха десетки мъртви тигърчета в храм-светилище на дивите животни в Тайланд

17 Септември 2019
0 5199

Десетки мъртви тигърчета във фризери, стъклени буркани с животински органи, куфари със зъби и тигрови кожи намериха в храм-светилище за дивите животни в Тайланд. Повече от половината от почти 150 тигри са загинали в плен там през последните три години, съобщава Тhe Independent.

 

 

ДИВИ ЖИВОТНИ СЕ ОТГЛЕЖДАТ, ЗА ДА БЪДАТ УБИВАНИ КАТО ТРОФЕИ СРЕЩУ 350 ЛЕВА (ВИДЕО 18+)

 

 

""

 

 

Храмът "Ват Ха Вуа Яанасампанно" западно от Банкок се рекламира като светилище за диви животни. Той таксува посетителите, които могат да си направят снимки с животните или да нахранят малките тигърчета.

 

ТИГЪР СЕ СРЕЩА С ЕСТЕСТВЕНАТА СИ СРЕДА (ВИДЕО)

 

 

 

""

 

 

Преди три години тайландските власти отведоха от храма 147 тигри, заради сигнали, че се отглеждат в лоши условия. Туристите също съобщавали, че животните изглеждат като дрогирани. След разкритията, че уж спасените и приютени в храма животни всъщност умират, висш служител от отдела за опазване на дивата природа и растенията в Тайланд заяви, че имунната система на животните е много отслабена.

 

 

""

 

 

При последната акция на тайландското правителство в храма властите се натъкнали на нови зловещи сцени и мъртви тигри. Монах от храма дори се опитал да избяга от мястото с камион, превозващ над 700 кашона с тигрова кожа, както и тигърски зъби, скрити в куфар.

 

 

 

Източник: Тhe Independent

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции