Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
НЕВРЪСТНО МОМЧЕ ШОФИРА АВТОМОБИЛ
НЕВРЪСТНО МОМЧЕ ШОФИРА АВТОМОБИЛ
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
12-21-18
добавено
37032
прегледа

Скъпи приятели, за екипът ни няма почивен ден от нередностите и следващата случка е пример за това.

 

Нашият репортер Дани Йорданов случайно стана свидетел на сцена, в която непълнолетно момче шофира автомобил по пътя между с. Бъркачево и с. Враняк, област Враца.

 

След като забелязва кой седи зад волана, репортерът ни решава да извади телефона и да заснеме случката. В опита си да потърси отговорност от майката на детето, той дори бива заплашен с полиция.

 

От кадрите забелязваме, че жената не изпитва срам от това, че тя и синът й нарушават закона. Още по-стряскащ е фактът, че на задната седалка на автомобила се вози още едно дете.

 

Смятаме, че органите на реда лесно могат да установят кой точно е в нарушение. Остава въпросът дали майката разбира колко безотговорно е да повериш волана на непълнолетен, който няма свидетелство за управление, дори и на третокласен път.