Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Открихме куп нарушения около избора на нов шеф на БФС
Открихме куп нарушения около избора на нов шеф на БФС
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
02-19-18
добавено
68231
прегледа

Скъпи приятели, в петък се проведе осмият редовен конгрес на Българският футболен съюз за избиране на нов президент. Двама от претендентите за поста Любослав Пенев и Ивайло Дражев изненадващо не бяха допуснати в залата. И докато двамата се ядосваха отвън, вътре конгресът течеше с пълна сила.

 

 

Малко преди конгреса ви показахме, че има сериозни притеснения за прозрачността на вота, дали те се оправдаха проверява нашият репортер Дани Йорданов.

 

Той се срещна с делегати, които разказаха потресаващи неща около избора, бюлетините и начина, по който са проведени изборите.

 

Прословутите списъци с отбори, които имат право на глас, също не бяха предоставени, както беше обещано. Ние обаче се сдобихме с тях и открихме нередности.

 

Освен всичко това, в разгара на избора, журналистите трябваше да напуснат залата и да наблюдават избора на екран, който прекъсна излъчване. Делегатите пък бяха поканени на обяд.

 

След като Боби Михайлов беше преизбран, сигналът се възстанови и никой не видя нищо нередно в това.