Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Паметник на културата се руши заради Община
Паметник на културата се руши заради Община
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
03-04-16
добавено
7643
прегледа

Нашият репортер в Благоевград Мариета Димитрова попадна на любопитен казус, в който главни действащи лица са хората от Община Благоевград и собственик на сграда, обявена за паметник на културата. 

 

Собственикът Людмил Коцев е извадил всички разрешителни от Министерство на културата, които са били внесени от него с доклад с искане за строително разрешение в Кметството в Благоевград. Общинарите са накарали г-н Коцев да разшири улицата и да плати строителното разрешение, но той така и не получава документа. В момента собственикът е в дело и се оказва, че подробният устройствен план в Общината е допълван, за разлика от този, който е в Паметници на културата. 

 

"Ей страшни са, тези общинари! Я да ни направиш тука един хубав път, пък ние може и да ти разрешим да си реставрираш собствената сграда! Аплодисменти за община Благоевград!", казва Ненчо Балабанов в студиото на Господари на ефира.

 

ЛАФКА НИКНЕ В БЛАГОЕВГРАД БЕЗ ТЪРГ И КОНКУРС

 

Очаквайте съвсем скоро позициите на заместник-кмета по строителството и главния архитект на Благоевград.