Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Строежът на метрото запуши мръсен канал в центъра на София
Строежът на метрото запуши мръсен канал в центъра на София
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
11-14-18
добавено
11841
прегледа

Отиваме в идеалния център на София, на ключовия булевард „Патриарх Евтимий”. Влади Василев се среща с  граждани, които се оплакват, че ежедневно тънат във фекалии поради строежа на метрото.

Проблемът на живущите на бул. "Патриарх Евтимий" N 3 е, че централният канал е циментиран. Вече няколко месеца от фирма "Евроканал" се опитват да пробият цимента, но продължава да има запушена канализация. Друга гражданка, собственичка на заведение на бул. "Патриарх Евтимий" N 1, твърди, че проблемът е от три години със започването на строителството на метростанцията. При проливни дъждове се е налага да се гази до колене във вода.

Отговорни за проблема са фирма ”Метрополитен” ЕАД и основно подизпълнителят G.P. Group, които са направили тази поразия. В тази ситуация цари престъпно безхаберие, няма хора от общината, които да осъществят контрол. Потърпевшите живеят сред фекалии, зарази, насекоми и влага. Съвсем скоро Влади Василев ще се свърже със строителя, за да чуе и неговите обяснения.