Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Съпругата на Лютви Местан иска да отиде на погребението на загиналото бебе
Съпругата на Лютви Местан иска да отиде на погребението на загиналото бебе
04-16-19
добавено
11249
прегледа

Ширин Местан е изразила лично съболезнованията си на близките на бебето, загинало в катастрофата с участие на мъжа ѝ, предаде Dir.bg. Това е споделил самият Лютви Местан.

 

6-МЕСЕЧНО БЕБЕ ЗАГИНА В КАТАСТРОФА С АВТОМОБИЛА НА ЛЮТВИ МЕСТАН (СНИМКИ)

 

"Съпругата ми е разговаряла и с бащата, и с бабата и дядото на починалото дете. Изразила е съболезнования и желание да отиде на погребението. Разбираме болката на тези хора, експертиза, вина - не ги интересува. И аз да съм на тяхно място, ще е само болка", каза още лидерът на ДОСТ.

 

 

Ширин Местан е била председател на Държавната агенция за закрила на детето от създаването ѝ на 29 ноември 2001 до 2009 г. Секретар е на Балканския мултимедиен център към Държавната музикална академия

 

Видимостта наляво на пътя, по който е пътувало към Местан семейството, наистина е ограничена, защото има завой. Това показа експеримент на Би Ти Ви, показан тази сутрин.

 

"Покрусен съм, искрени съболезнования, имам само една молба обаче - да не раздаваме предварително присъди. На снимките се вижда моята кола, станала фронтално на пътя. Но ако съм пресякъл предимство, тази кола трябваше да е ударена отляво, защото завивам отляво. Всички видяхте, че тази кола е непокътната отляво. Ударена е фронтално, от удара се измества и застава даже в посока Гърция и хората, които дойдоха, са мислиха, че е пътувала не към Кърджали, а към Гърция другата кола", обясни самият Лютви Местан.

 

"Категорично ударът е в дясното на мен платно, ляво на неговото. Нищо, абсолютно нищо не можех да направя. Спрях, погледнах наляво - нямаше кола, надясно нямаше кола. Минах в лявото патно и колата застана на пътя на Кърджали, затова ударът е фронтален", продължи разказа си той.

 

ЛЮТВИ МЕСТАН Е ПУСНАТ НА СВОБОДА СРЕЩУ 10 000 ЛВ., НЯМА ПРАВО ДА НАПУСКА СТРАНАТА

 

Според независими пътни експерти кръстовището е опасно, според АПИ е консултирано с полицията и не е. Две тежки катастофи са ставали на същия участък от пускането му.

 

Източник: Dir.bg