<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=46707" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Хари и Меган губят кралските си титли и няма да получават публични пари

19 Януари 2020
0 2391

Принц Хари и Меган Маркъл вече няма да се ползват от титлите си като членове на кралското семейство, пише Сега. Те вече няма да получават публични средства за издръжката си.

 

 

КРАЛИЦАТА СЕ СЪГЛАСИ НА ПРЕХОДЕН ПЕРИОД ЗА ХАРИ И МЕГАН (СНИМКИ)

 

 

В изявление на кралица Елизабет II, разпространено от Бъкингамския дворец, се казва и, че Нейно Величество вече няма да бъде представлявана официално от двойката. Новото споразумение ще влезе в сила през пролетта на тази година. То бе сключено след като двойката заяви, че възнамеряват да се откажат от това да бъдат старши кралски особи.  

 

 

„Хари, Меган и Арчи винаги ще бъдат много обичани членове на моето семейство", се казва още в изявлението. 

 

 

Кралицата заяви, че е „доволна, че заедно намерихме конструктивен и подкрепящ път напред за моя внук и неговото семейство”.

 

 

ХАРИ И МЕГАН ОБЯВИХА, ЧЕ СЕ ОТТЕГЛЯТ ОТ КРАЛСКИТЕ СИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ И ИСКАТ ДА РАБОТЯТ

 

 

 „Признавам предизвикателствата, които са изпитали в резултат на интензивния контрол през последните две години и подкрепям желанието им за по-независим живот”, заявяват от двореца.

 

 

„Искам да им благодаря за цялата им всеотдайна работа в цялата страна, за благото на обществото и съм особено горда от това как Меган толкова бързо се превърна в част от семейството. Надеждата на цялото ми семейство е, че днешното споразумение им позволява да започнат да изграждат щастлив и спокоен нов живот", пише кралицата.

 

 

 

Източник: Сега

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции