<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=22640" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Господарите ...

Бившият кмет на Кнежа не се извинява за скандалния Воден цикъл за 33 млн. лв.

12 Юли 2016
0 21125

Скъпи приятели, продължаваме темата с Водния цикъл на Кнежа за над 33 млн. лв. и некачествената канализация, изградена по него. Нашият репортер Дани Йорданов потърси независим експерт от Университета по архитектура, строителство и геодезия, след което сгащи и бившия кмет Симеон Шарабански, от когото поиска поне извинение за направеното. 

 

ДЕЦА ИГРАЯТ В ОПАСНИ ПОДЗЕМНИ БУНКЕРИ В ЮЖНИЯ ПАРК

 

Проф. Румен Арсов от УАСГ потвърждава, че изграденото е негативен пример за реализацията на европейски проект от този вид. Бившият кмет на Кнежа обаче не вижда кой знае какви проблеми.

 

ГОСПОДАРИТЕ РАЗСЛЕДВАТ НЕКАЧЕСТВЕН ЕВРОПРОЕКТ В КНЕЖА ЗА 33 МЛН. ЛВ.

 

И все пак кадрите, направени от специализирана техника, показват разрушени връзки между тръбите, пропадания, деформации. Последствията от некачествената канализация разрушава и инфраструктурата на града – пропаданията са внезапни и навсякъде по трасето, където е изградена канализацията. Причина за това е, че не са спазени елементарни изисквания при строителството. Заради това, че в канализацията влизат и чисти подземни води изградената пречиствателна станция също не може да работи нормално.

 

"Вредите са многопосочни и доста опасни. Когато има налични едни големи пари, винаги има много апетити. Парите е хубаво да се усвояват, но и да дават необходимия ефект", казва проф. Арсов. От другата страна е г-н Шарабански, който изглежда доста зает, за да поговори с Дани Йорданов.

 

Вижте още:

 

НЕЗАКОННА КАРИЕРА В ОСНОВАТА НА СТРОЕЖА НА СЕВЕРНАТА ТАНГЕНТА 

 

НЕЗАКОННАТА КАРИЕРА ОБЪРКВА ИНСТИТУЦИИТЕ 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции