<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41201" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Най-нелепите ...

Волен Сидеров продължава с цирка: опита да нахлуе в сградата на БНТ (видео)

04 Октомври 2019
0 11436

Волен Сидеров и привърженици на партия "Атака" опитаха да влязат в сградада на БНТ, предаде Dir.bg.

 

 

""

 

 

Като повод за продължаващия предизборен цирк, който Сидеров изнася, той изтъква е забраната за допускането му до участие в "Панорама" след скандалното му изпълнение в предаването "Референдум".

 

КАНДИДАТ-КМЕТ ВОЛЕН СИДЕРОВ (ВИДЕО) 

 

""

 

 

Протестиращите влязоха във фоайето на сградата и се заканиха, че няма да си тръгнат, без пред тях да излезе генералният директор на БНТ Емил Кошлуков или лидерът им Волен Сидеров да бъде допуснат в студиото на "Панорама".

 

 

""

 

 

"Кошлуков не може да ме спре да участвам в "Панорама", каза Сидеров пред журналисти. Той уточни, че не се чувства виновен за скандала в "Референдум". Грешката била на БНТ, а присъствието на жандармерия в телевизионното студио било "полицейщина".

 

 

""

 

 

ЦИК отхвърли искането на "Атака" комисията да задължи БНТ да допусне лидера на партията Волен Сидеров до участие в предаването "Панорама". Това съобщи за БНР говорителят на Централната избирателна комисия Таня Цанева.

 

"Генералният директор на БНТ, в споразумението се определят между него и представителите на партии, коалиции и иницативни комитети платформите, темите, форматите и екипите. Също така, съгласно споразумението, което е подписано от всички политически партии, коалиции и инициативни комитети, регистрирали се за кандидати и БНТ, БНТ има право да извършва преценка и да отказва излъчването на форми за отразяване на предизборната кампания по съображения относно законността и моралността на съдържанието им. Това споразумение е подписано също така и от политическа партия "Атака", обясни Цанева.

 

 

""

 

 

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров е изпратил писмо до ЦИК, с което настоява комисията да задължи БНТ да го допусне до участие в предаването ''Панорама'' тази вечер. Вчера партията е получила писмо от телевизията, в което пише, че трябва да изпрати друг участник.

 

 

""

 

 

 

Генералният директор на БНТ Емил Кошлуков разпореди Волен Сидеров да не бъде канен в Националната телевизия заради скандала в предаването ''Референдум''.

 

 

""

 

 

Волен Сидеров и хора от партия "Атака" продължават да протестират пред Българската национална телевизия.

 

 

Източник: Dir.bg

 

Видео: Нова телевизия

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции