<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=38153" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Германските власти пуснаха българина, обвинен в системното изнасилване на 8-годишната си дъщеря

12 Юни 2019
0 6498

Германската полиция освободи 30-годишният българин Димитър Д., който беше арестуван по обвинение, че е насилвал 8-годишната си дъщеричка в Берлин, предаде Dir.bg.

 

 

По информация на вестник "Билд", срещу него не е предявен иск за удължаване на ареста, тъй като е преценено, че няма опасност да се укрие или да избяга.

 

БЪЛГАРИН Е АРЕСТУВАН В БЕРЛИН ПО ПОДОЗРЕНИЕ, ЧЕ Е ИЗНАСИЛВАЛ ДЪЩЕРЯ СИ

 

Както стана ясно по-рано днес, българинът е бил арестуван преди няколко дни, след като момиченцето споделило на своя приятелка в училище за преживяното. "Нормално ли е това? Твоят баща прави ли така?", попитало я то.

 

Съученичката пък споделила с майка си и тя подала сигнал в социалните служби. Пред тях дъщеричката на Димитров разказвала два часа какво се е случвало.

 

Оказало се, че майката е знаела за насилието, но забранила на момиченцето да казва на когото и да било. "Той ми обеща, че ще спре. Каза, че ще престане", викала жената в свое оправдание, докато задържат съпруга й.

 

Семейството има още две деца – също момичета – по-малко и по-голямо. И трите са взети от родителите и за тях се грижат социалните служби.

 

 

Източник: Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции