<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=28879" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Помогнете на ...

Десетки измамени от фирма "Глобал Маркетс" разказаха историите си пред "Господари на ефира"

21 Февруари 2018
0 10104

Скъпи приятели, след излъчването на репортажите ни за измамите на фирма "Глобал Маркетс", ни се обадиха десетки потърпевши. Припомняме, че фирмата е изградила огромна схема за измама с финанси на други хора. Към нас се обърна жена, чиято леля е станала жертва на измамниците. Освен, че са я ощетили с 10 000 долара, са и причинили и психическа травма и към момента жената е с влошено здраве.

 

 

ИЗМАМНАТА ПИРАМИДА "ГЛОБАЛ МАРКЕТС" ПРОДЪЛЖАВА ДА ЗАЛЪГВА ХОРА

 

Друга потърпевша разказва, че е давала пари на фирмата на няколко пъти, като цялата сума, която е дала е 5000 долара. Когато решила да си поиска парите, са започнали да я залъгват и да си я прехвърлят.

 

Влади Василев разговаря и с мъж, който им дал общо 20 300 долара и през цялото време е бил лъган, че акциите му вървят добре. В един момент се оказало, че от парите, които е дал не е останало нищо.

 

 

БИВШ СЛУЖИТЕЛ НА "ГЛОБАЛ МАРКЕТС" РАЗКАЗВА КАК СА ЛЪГАЛИ ФИРМИ, ЗА ДА ИМ ВЗЕМАТ ПАРИТЕ

 

Общо взето схемата при всички потърпевши е сходна. От фирмата им разясняват как работят борсите и фондовите пазари, казват им, че ще вложат парите им в сигурни акции и през цялото време ги лъжат, че всичко върви добре. Когато обаче хората решат да видят какво става и да теглят от парите си, измамниците спират да вдигат телефони и си прехвърлят топката.

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции