<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=106731" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Федерален съ...

Ето каква баснословна сума пари дават САЩ за информация за брата на наркотрафиканта Ел Чапо

07 Ноември 2021
0 763

Американските власти обявиха награда от цели 5 милиона долара за информация, която да доведе до арестуването на наркотрафиканта Аурелиано Гусман Лоера, брат на известния мексикански наркотрафикант Ел Чапо, както и други трима братя наркотрафиканти.

Кастрират “кокаиновите хипопотами” на Пабло Ескобар

Ето каква баснословна сума пари дават САЩ за информация за брата на наркотрафиканта Ел Чапо
Ел Чапо, СНИМКА: NurPhoto

Всички са обвинени в международен трафик на наркотици. Северозападният мексикански щат Синалоа от години е център на контрабанда на марихуана и маково семе в страната. Едно от обвиненията, повдигнати от американското министерство на правосъдието, е за трафик на фентанил, който е синтетичен опиоид, 50 пъти по-силен от хероина и причина за смъртта на хиляди хора в САЩ от свръхдоза.

През юли 2019 г. 64-годишният Ел Чапо беше осъден на доживотен затвор след процес, преминал при строги мерки за сигурност.

До залавянето си през 2017 г. Ел Чапо беше наричан най-могъщия наркотрафикант в света. Той излежава присъдата си в строго охраняем затвор в щата Колорадо.

Източник: Вести
Видео: TheSun

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции