<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=90896" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Гръцка медия ...

Ето колко ще плащаме за шезлонг и чадър на плажа това лято (видео)

05 Юни 2021
0 677

От 0 лв. до 8 лв. – толкова ще струва чадър и шезлонг по родното Черноморие това лято, съобщава Нова.

Женски бански с “космати гърди” са най-новия писък на плажната мода (снимки)

В “Слънчев бряг” цените на плажните принадлежности са с 50% по-ниски в сравнение с упоменатите цени в концесионния договор. На север от мостика цената е 4,50 лв. От другата страна, на централния плаж в курорта, цената е с 50 стотинки по-висока.

Ето колко ще плащаме за шезлонг и чадър на плажа това лято (видео)

На юг – в Равда и Несебър, цената остава същата – по 8 лв. за чадър и за шезлонг. В Поморие ни посрещат табели с цени на сянката по 5 лв.

За комплект плажни принадлежности на южния плаж в Поморие това лято трябва да отделим сумата от 15 лв., докато на плаж “Бургас-север” за втора поредна година концесионерите са избрали да предлагат напълно безплатно ползване на чадъри и шезлонги.

На плажа в Крайморие това лято цената на сянката ще е намалена с 50 %. За чадър и шезлонг ще се плаща по 5 лв., а шалтета и масички ще са бонус към комплекта.

В Созопол на централния плаж плажните принадлежности ще са 7 лв. на брой. на плаж “Приморско-юг” цената за чадър и шезлонг е същата.

По Северното Черноморие също вариантите са различни. В “Албена” чадърите и шезлонгите са по 1 лв., което е 90 % намаление от стандартната цена. На “Златни пясъци” намалението е около 50%, т.е. шезлонг – 6 лв. и чадър отново 6 лв.

Снимка: Булфото
Източник: Нова

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции