<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40789" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Коли за над 300...

Закъде без Митьо Пищова: влиза в кметската надпревара за Велико Търново

19 Септември 2019
0 2321

Митьо Пищова влиза в борбата за кмет на Велико Търново, Dir.bg

 

Той е подал документи за регистрация в Общинската избирателна комисия на 16 септември като кандидат на „Българско национално обединение“.

 

ПРЕДИЗБОРНИЯТ КЛИП НА МИТЬО ПИЩОВА ВЛЕЗЕ В ГОСПОДАРИТЕ

 

За момента претендентите за кметския стол в старата българска столица са Даниел Панов от ГЕРБ, Весела Лечева от БСП, Милен Михов от ВМРО и Митьо Пищова. Очаква се до края на седмицата броят на кандидат-кметовете да се увеличи.

 

РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТЕСТА ЗА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ "МЕНСА" НА МИТЬО ПИЩОВА И РУМЕН ГЪЛЪБИНОВ

 

Припомняме, че това е второто явяване на изборите за кмет от страна на Пищова. А на преходните президентски избори той бе кандидат за държавен глава в екип с Радо Шишарката.

 

Димитър Василев Маринов, известен като Митьо Пищова, е роден в село Караисен на 15 август 1955 година. Завършва средно образование в Техникума по механотехника в Габрово, а след това и висше в Свищов със специалност „Научна организация на икономиката“. Започва работа като търговски инспектор. Едновременно изпълнява и длъжността сътрудник на Държавния инспекторат в Комитета по туризъм за период от 14 години.

 

МИТЬО ПИЩОВА ВДИГА СВАТБА НА 14 ФЕВРУАРИ, ОБЛЕЧЕН КАТО ЦАР

 

От 1989 година, в продължение на три години е общински съветник, отговарящ за търговската дейност. Впоследствие Пищова решава да се занимава със собствен бизнес и отваря две заведения. Едното се казва „Заведението на народа“ и се намира във Велико Търново. Там готвачи са Митьо и синът му. Другото заведение е наречено „Райски кът“ и е в село Арбанаси.

 

Маринов е собственик на модна агенция Vip Models, която организира различни конкурси за красота.

 

Във видеото по-горе можете да си припомните кадри от президентската надпревара през 2016 г., в която Митьо Пищова без съмнение беше най-колоритния участник.

 

Коментарът на Господарите :

Избори без Митьо Пищова са като жакузи без балончета! Очакваме предизборна кампания изпълнена с кифтета-мифтета! 

 

 

Източник: Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции