<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=28511" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Отстраниха в...

Как да се предпазим от финансови измами

24 Януари 2018
0 9274

Скъпи приятели, вече ви показахме клиенти и фирми, които са станали жертва на инвестиционния посредник "Глобал Маркетс".

 

 

Фирмата постоянно сменяше имената си и търсеше нови жертви, които да бъдат измамени.

 

ВНИМАНИЕ: ФИРМА СМЕНЯ ИМЕНАТА СИ В ТЪРСЕНЕ НА ЖЕРТВИ

 

Време е да чуем мнението на квестора, определен от Комисията за финансов надзор по случая. Наталия Кумпикова застана пред камерата ни, за да даде повече яснота по темата. По думите и въпросното дружество сега се казва "Интерактив къмпани" ЕООД. "Тъй като то е с отнет лиценз за извършване на дейност като инвестиционен посредник и има неуредени отношения със своите клиенти, за това аз съм назначена за квестор на това дружество, за да помогна на клиентите на дружеството да бъдат уредени техните отношения и ако имат да получават парични средства, да получат своите пари", разказа адвокат Кумпикова.

 

Според нея дължимите суми в момента се установяват, като клиентите на дружеството, които са с неуредени отношения, може би са над 100. Сумите не са малки, като има клиенти от цяла Европа, добави адвокатката.

 

ВИЖТЕ КАК РАБОТИ ПОРОЧНАТА СХЕМА НА ФИРМАТА, КОЯТО СМЕНЯ ИМЕНАТА СИ, ЗА ДА МАМИ ХОРА

 

Много хора, които са сигнализирали, че са считали, че са сключили договор с легитимен инвестиционен посредник, но се оказва, че не са сключили такъв договор и на практика има на лице данни за измама, каза още Кумпикова. 
 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции