<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=89436" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж пребори д...

Майка веган излови бившия си съпруг, че храни дъщеря им с пилешки хапки зад гърба ѝ

18 Май 2021
0 1506

Майка веган остана ужасена, след като откри, че бившият ѝ съпруг храни зад гърба ѝ дъщеря им с пилешки хапки, пише DailyMail.

Жената, за която се смята, че живее в САЩ, обясни в мрежата Reddit, че споделя попечителството с бившия си съпруг, с когото са разделeни от година и три месеца, след като той ѝ изневерил.

Жена хвана гаджето си в изневяра, благодарение на функция на iPhone (видео)

По думите ѝ, първоначално тя станала веган, за да отговори на изискванията на партньора си, който не е искал животински продукти в дома им и строго контролирал диетата ѝ, докато била бременна.

Майка веган излови бившия си съпруг, че храни дъщеря им с пилешки хапки зад гърба ѝ

Въпреки раздялата, породена от изневярата на бившия си, майката на 8-годишното момиче, чието име също не се споменава, споделя, че двамата се разбирали добре и съвместното отглеждане на детето им се получавало до момента, в който веднъж дъщерята се прибрала от дома на баща си.

“Докато пътувахме в колата, тя поиска да хапне и аз ѝ дадох портфейла си при спиране на будката за храна, очаквайки тя да си купи обичайните зеленчукови менюта, които яде от години”, разказва тя.

Майка веган излови бившия си съпруг, че храни дъщеря им с пилешки хапки зад гърба ѝ

Най-неочаквано като се прибрали у дома майката забелязала, че дъщеря ѝ скришом похапва нъгети иззад купата със супа.

“Тя се ядоса като ѝ обърнах внимание и започна да вика, че едва ли не я мразя, което изобщо не беше вярно – чисто и просто бях изненадана, че яде месо.”

Така тя узнала, че бившият ѝ партньор е хранил зад гърба ѝ дъщеря им с пилешки хапки и дори я подтиквал да пита майка си дали я мрази за това, че яде месо.

Вегани, рискували живота на бебето си с растителна диета, избегнаха затвор

Според разказа на майката тя е доволна, че детето ѝ е избрало своя собствена диета, но е възмутена от бившия си, че поощрявал промяната скришно и зад гърба ѝ.

Немалко потребители в мрежата обаче се възмутиха от разказа на майката като я нападнаха за опита ѝ да контролира според собствените си убеждения храната на детето.

Източник: DailyMail

Снимки: Pixabay

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции