<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=56770" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Майка накара децата си да подпишат договори за чистене на къщата

19 Февруари 2020
0 894

Майка на три деца ги накара да подпишат договори за домашните си задължения и чистенето на къщата, съобщава LadBible. Както при всяко неизпълнение на договор, и тук се предвижда санкция – глоба или “конфискация” на мобилния телефон за известно време.

 

Катрина Нийти от английския град Хоршъм има три деца – две момчета на 18 и 19 години и 13-годишна дъщеря. Казва, че се е уморила да чисти след тях. Затова оформила писмено задълженията им и ги накарала да се подпишат под “договорите”.

 

Определиха майка за “ужасен родител” заради банан (ВИДЕО)

 

Правилата влезли в сила, след като майката открила скъпия си килим изцапан. “Те крият мръсни чинии и дрехи в гардероба. Намирала съм и празни бутилки от мляко”, казва тя. 

 

8-годишен овладя кола в движение, след като майка му припадна зад волана (видео)

 

Всъщност задълженията на децата не са чак толкова сложни. Забранено им да се хранят в спалнята си. Трябва да сгъват чистите си дрехи, а мръсните – да събират за пране. Задължени са и да си мият чиниите, както и да си оправят леглата. Забранено е да хвърлят обувки и чанти където им падне.

 

8-годишен похарчи хиляди от кредитната карта на майка си за видеоигри

 

Финансовите санкции за големите момчета. Досега те са били глобени еднократно с 20 паунда (малко над 42 лв.). А отнемането на телефона е за 13-годишната дъщеря. 

 

“Животът ми е доста по-лесен. Вече не трябва да мърморя, което е добре за всички”, казва майката, която има собствен бизнес – фирма за почистване.

 

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции