<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=106616" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: "Най-страшния...

Майка не може да изтрие веждите и мустаците, които е нарисувала на бебето си за Хелоуин (видео)

06 Ноември 2021
0 19239

Майка нарисува тъмночерни вежди и мустаци по лицето на бебето си за Хелоуин парти, след което се оказа, че не може да ги изтрие.

Котка, родена с четири уши, намери своя дом (видео и снимки)

Майка не може да изтрие веждите и мустаците, които е нарисувала на бебето си за Хелоуин (видео)

30-годишната Клоуи Съливан от Снодланд, Великобритания, се маскирала със своите близки като семейство Адамс. Жената се направила на Мортиша, нейният мъж – 26-годишният Лиъм Дауд – се преоблякъл като Гомес. С костюм била и голямата им дъщеря Исме Хамилтън. Накрая маскирали и 2-годишното бебе Аида Дауд като Пъгсли с вежди и мустаци.

На следващата сутрин Клоуи с ужас установила, че не може да изтърка веждите на детето. Химикалите прилепнали към деликатната бебешка кожа.

“Дни наред се опитвах да махна нарисуваните вежди и мустаците на бебето, все още едната вежда стои. Залепна и се чувствам ужасно. Опитах ексфолиант, но нищо не помага”, споделя майката.

“Потребителите онлайн смятат, че е забавно и го харесват. Всички виждат смешната страна. Следващата година ще сме без грим и само с маски”, казва още Клоуи, която няма търпение да оправи нещата.

Видеото събра повече от 70 000 харесвания и над половин милион гледания в социалната мрежа ТикТок.

Източник: “Дейли мейл”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции