<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41408" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Момиченца на 2 и 4 годинки оцеляха по чудо, след като бащата им дал вино вместо мляко (снимки)

12 Октомври 2019
0 16826

Две малки момиченца бяха хоспитализирани в болница с тежко алкохолно натравяне след като таткото им дал да пият вино вместо мляко. Шокиращият случай е от Украйна, съобщава LADbible.

 

ПИЯНИ РОМКИ СЕ РАЗХОЖДАТ С БЕБЕ И БУТИЛКА АЛКОХОЛ В РЪКА

 

 

""

 

Според местните медии сестричките – на възраст четири и две годинки, били намерени в безсъзнание на улицата в село Чаплинка. Бащата бил напълнил шишетата на децата с вино, след като не успял да намери мляко в хладилника. Предполага се, че момиченцата са изпили около половин литър алкохол всяко.

 

ПИЯНИ МАЙКИ, ВЕСЕЛИ ДЕЦА!

 

""

 

 

Образувано е наказателно дело срещу таткото, на име Никола, за неизпълнение на родителските задължения и застрашаване живота и здравето на собствените му деца.

 

 

„Бащата каза, че децата сами взели виното и той нямал нищо общо. По-късно стана ясно, че именно той е дал напитката на децата“, заяви говорителят на полицията Ярослав Шанко.

 

 

""

 

"Момичетата лежаха неподвижно на земята. Опитахме се да ги събудим. Усетихме силна миризма на алкохол и се обадихме веднага на линейка“, разказва Татяна Шотик, която живее в съседство на семейството. "Преди това ги видях на улицата в близост до къщата им. Те пееха нещо неразбираемо и се клатушкаха. Изглеждаше странно, но мислех, че играят някаква игра. Държаха бебешки шишета с розова течност в ръцете си", спомня си още съседката.

 

 

""

 

 

Сестричките са настанени в болница в животозастрашаващо състояние, където им е поставена диагноза остро отравяне с алкохол. „Децата бяха хоспитализирани в състояние на алкохолна кома и бяха на прага на смъртта", заяви Сергей Минаев, началникът на интензивното отделение в Районната болница в Чаплин. Той уточни, че са извършени няколко медицински изследвания и процедури и за щастие лекарите успели да спасят малките момичета.

 

 

Животът им сега не е вън от опасност. Хора от персонала в болницата казаха пред местни медии, че момичетата били мръсни и с въшки и явно са отглеждани в много лоши условия.

 

Източник: LADbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции