<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=38292" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Мъж плати близо 16 хиляди за… малка ивица с трева (снимки)

17 Юни 2019
0 36605

Кервил Холнес от Флорида плати близо 16 хиляди лева за тънка ивица трева, мислейки си, че всъщност наддава в търг за хубава къща, пише Ladbible.

 

 

""

 

 

Холнес бил примамен от атрактивна обява в сайт за онлайн покупки на имоти. На снимката на обявата той вижда хубава и голяма къща. Така наддавайки хиляди за мечтания дом, той се оказва жертва на онлайн измама.

 

 

ИМОТНАТА МАФИЯ С НОВА ИЗМАМА: ПРЕДСТАВЯТ СЕ ЗА ОБЩИНАРИ И СКАНИРАТ ПОДПИСИ С ТАБЛЕТ

 

 

Оказва се, че Холнес е купил малка ивица с трева между две къщи, чиято стойност е не повече от 150 лева. Малкият парцел започва между пощенските кутии на две съседни къщи и след това минава под стена, която разделя гаражите, преди да премине през задните градини.

 

 

""

 

 

„Ако съм достатъчно отмъстителен, мога да пресека през стената на гаража и дома, за да стигна до въздушното си пространство, но каква полза ще ми донесе това?“, оплаква се Холнес.

 

 

ДЕТЕ ОСТАНА БЕЗ НАСЛЕДСТВЕН АПАРТАМЕНТ СЛЕД ИМОТНА ИЗМАМА

 

 

Гари Сингер, адвокат по недвижима собственост от САЩ, коментира: "Той може да отиде в съда и да заведе дело за грешка в процедурата по продажбата. И все пак е много малко вероятно да може да си възстанови парите. 

 

 

Източник: Ladbible

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции