<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42941" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж скочи с п...

Мъж с паническа атака се опита да отвори вратата на самолет по време на полет (видео)

03 Декември 2019
0 1062

Мъж с паническа атака се опита да отвори вратата по време на полет на British Airways до Саудитска Арабия. Той  беше спрян от други пътници, включително от брата на боксьора Дилиън Уайт, пише Гардиън.

 

Инцидентът е от понеделник вечер, около час след излитането на полет БА 263 от Хийтроу за Рияд. Самолетът успешно се е приземил в саудитската столица. Наш зрител, който се оказа, че е летял със същия полет и е присъствал на случката, ни изпрати видео от нея. 

 

ПИЯН ПЪТНИК ИЗКЪРТИ С ПАНТИТЕ ВРАТАТА НА САМОЛЕТ МИНУТИ ПРЕДИ ИЗЛИТАНЕ (СНИМКИ)

 

Според очевидци развълнуваният мъж явно се опитвал да дръпне лоста на вратата в задната част на самолета, докато крещи „Искам да изляза“ на развален английски.

 

Пасажерът Иън Макнали бързо забелязал случващото се и се опитал да се намеси. Малко след това Дийн Уайт, който бил на съседно място, се втурнал, за да съдейства заедно с другите пътници.

 

Уайт успял да хване мъжа и да го дръпне от вратата, като същевременно многократно му казал да се успокои. Няколко минути по-късно мъжът бил върнат на мястото си, след като стюардите се появили с белезници.

 

Служител на борда на British Airways потвърди, че инцидентът е докладван на властите. „Никога преди не съм виждал нещо подобно“, добави той.

 

Авиокомпанията уточни, че е невъзможно вратата на самолета да се отвори по време на полет. 

 

 

Източник: Гардиън

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции