<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=39381" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Агресивни ча...

Осъдиха двама мъже, яли мъртви катерици пред магазин за вегани (видео и снимки 18+)

25 Юли 2019
0 9501

Двама мъже ядоха умрели катерици пред магазин за веганска храна в Лондон в знак на протест срещу веганството. Те ще бъдат глобени за нарушаване на обществения ред, пише BBC.

 

 

""

 

 

ОТГЛЕЖДАНО КАТО ВЕГАН ДЕТЕ РАСТЕ БЕЗ ЗЪБИ И НЕ МОЖЕ ДА СЕДИ

 

 

22-годишният Деонис Хлебников и Гатис Лагдзинс, на 29 г., направили своята демонстрация пред пазара за хранителни продукти „Сохо Веган“ на улица Рупърт в Лондон на 30 март тази година. В понеделник съдът ги призна за виновни за направомерното си поведене.

 

 

ПОПОЛИНА ВОКС ПИТА ТРУДНО ЛИ Е ДА СИ ВЕГАН В БЪЛГАРИЯ?

 

 

""

 

 

Двамата са против веганството и искали да повишат осведомеността на хората за рисковете от това да не ядеш месо. В знак на протест те решават да изядат публично две мъртви катерици.

 

 

 „Избирайки да направят това отвратително и недопустимо деяние пред сергията на веганската храна, въпреки дори молбата на родител с дете наблизо да спрат, те са нарушили обществения ред“, смятат от Прокуратурата.  Според обвинението техните действия са нанесли „значителни страдания на обществото, включително и на малки деца“.

 

 

""

 

 

Хлебников, от Уестминстър, ще бе глобен с 200 паунда, а Лагдзинс, който е публикувал и видеоклипове с деянието, ще трябва да плати 400 британски лири.

 

 

Източник: BBC

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции