<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=71126" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Клип на бълга...

Отнеха титлата на българина, спечелил виртуалната Висша лига, заради расистка обида (видео)

12 Август 2020
0 1880

Расистка обида на Александър Антонов е причината той да загуби първото си място във виртуалния шампионат Висша лига Fantasy Premier League (FPL), става ясно от публично изявление на българина в YouTube.

Антонов беше победил близо 7.63 милиона участници, като събра 2575 точки, но нарушение на правилата доведе до дисквалификацията му. Темата предизвика вълнение сред любителите на играта и българинът представи позицията си.

Той говори за станалото ден след като организаторите обявиха, че шампион става привърженикът на “Саутхемптън” Джошуа Бул.

“Преди всичко искам да кажа, че организаторите имаха правото да направят това, което решиха, защото играта е тяхна, правилата са техни и наградата е тяхна. А и честно казано, имаха основателна причина в техните очи да ме дисквалифицират”, започна Антонов и поздрави обявения за шампион Бул.

Отнеха титлата на българина, спечелил виртуалната Висша лига, заради расистка обида (видео)

Българинът посочи, че в основата на наказанието му е нещо, което е написал в личен чат във “Фейсбук” с около петима свои приятели преди няколко месеца. Той не назова какво точно е написал. Според публикация в “Туитър” думите му са били насочени към футболиста на “Манчестър сити” Рахим Стърлинг.

Според Антонов става дума за закачка между футболни фенове, каквито са характерни за запалянковци и че думите му са извадени от контекст. Той добави, че десет години е живял в Англия и уважава културното разнообразие в страната, както и футболистите и техния талант.

Видео: YouTube/Too Good FPL

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции