<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=18986" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Най-лесният н...

Пожарникари спасяват коте в Банско (ВИДЕО)

20 Септември 2015
0 4130

"Здравейте! Казвам се Надежда и бих желала да споделя с вас една добра постъпка." 

 

Така започва поредното зрителско писмо, адресирано до Господари на ефира. Случката е от Банско и е един от добрите примери за хуманно отношение към животните.

 

"Видях, че на сайта си качвате и кадри от спасяването на животинки в беда, затова реших да ви споделя как премина спасяването на едно малко коте, което се бе качило на покрива на къща и не може да слезе само.

 

То прекарва там 3-4 дена, тъй като собствениците не са в града, а човекът, стопанисващ къщата, отказва съдействие. Майка ми, чиято всъщност е и инициативата по спасяването на котето, звъни на 112, откъдето я препращат към пожарната в Банско. Момчетата от пожарната се отзовават изключително бързо и с адекватно решение, като в крайна сметка провеждат спасителната операция. При вида на пожарникарите, котето се плаши и скача, но по-късно майка ми установява, че животинката е наред. 

 

Благодарност от жителите на квартала към смелата и благородна постъпка на пожарникарите на Банско!"

 

Господари на ефира благодари на пожарникарите, които са се отзовали на този сигнал и са опитали да помогнат. Нашата кампания за създаването на Зоополиция направи първи успешни стъпки със заповед на вътрешния министър Румяна Бъчварова да се определят специализирани служители, които да разследват престъпленията срещу животни. Но най-успешната стъпка на кампанията за Зоополиция на Господарите е точно тази голяма промяна в мисленето на хората – да се обадиш за помощ, когато има животно в беда, или да отидеш да го спасиш, когато имаш тази възможност.

 

ДЕЦА СПАСИХА КУЧЕ, ИЗХВЪРЛЕНО В НАЙЛОНОВА ТОРБА

 

ГОСПОДАРИТЕ ПОМАГАТ ЗА СПАСЯВАНЕТО НА ЖИВОТНО В БЕДА

 

ДОБРИЯТ ПРИМЕР: НЕВЕРОЯТЕН ЧОВЕК ПОМАГА НА ЖИВОТНИТЕ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции