<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=81587" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Колко ваксин...

Полицаи, нахлули на нелегално секс парти, бяха объркани със стриптизьори

13 Януари 2021
0 16032

Сбъркаха полицаи със стриптизьори, след като служители на реда разбиха нелегално парти за суингър секс (секс между женени или двойки – бел. ред.) по време на локдауна в Аржентина, съобщава Infobae, цитиран от 9gag.

Двадесет семейни двойки платили на организаторите за “сексуална обиколка”, която им обещавала “няколко нощи забавления” с включени храна и настаняване.

Полицаи, нахлули на нелегално секс парти, бяха объркани със стриптизьори

Полицията била уведомена от недоволен гост, който не бил допуснат до купона, провел се във ферма, разположена в Сиера де Лос Падрес, Аржентина.

След като партито било атакувано обаче, пред органите на реда се изправила по-сложната задача да убедят присъстващите, че всъщност не са стриптизьори.

“Когато ни видяха, помислиха, че сме част от шоуто. Че сме стриптизьори”, разказал един от полицаите.

Твърди се, че една от жените на събитието е спряла полицай при влизането му във фермата, направила му комплимент за „прекрасните очи“ и му казала, че я кара да се чувства “гореща”.

Полицаи, нахлули на нелегално секс парти, бяха объркани със стриптизьори

“Хората не знаеха какво става. Един от тях, осъзнавайки, че не сме стриптизьори, ни каза: „Ъ, бяхме развълнувани!“, добавил друг от служителите на реда.

“Беше комично и абсурдно едновременно.”

Акцията се състояла около 22 часа на 8 януари и всички гости, по предварителни данни от Буенос Айрес, били помолени да предоставят документи за самоличност.

На присъстващите бил припомнен раздел 205 от Аржентинския наказателен кодекс, който третира нарушения на насоките за ограничаване на пандемията от коронавируса.

Полицаи, нахлули на нелегално секс парти, бяха объркани със стриптизьори

По всяка вероятност организаторът на секс партито ще получи значителна глоба за смелата инициатива.

Раздел 205 гласи, че: „всеки, който наруши мерките, приети от компетентните органи за предотвратяване на избухването или разпространението на епидемия, ще бъде наказан с лишаване от свобода от шест месеца до две години“.

Източник: 9gag

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции