<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=81285" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Брифингът на ...

Пътни работници прикриват нескопосана двойна маркировка с черна боя и мече (видео)

08 Януари 2021
0 11441

Неудачна пътна маркировка и още по-нескопосаното ѝ скриване предизвикаха негодуванието на потребители във Facebook групата “Забелязано в Провадия”.

Става дума за участък от пътя между селата Добрина и Манастир в област Варна, на който наскоро е била положена двойна зигзагообразна осева линия.

Видеозаписът е направен в момент, в който пътни работнци “добросъвестно” по най-допотопен начин опитват да скрият работата на “пияния майстор”, положил бялата боя по причудлив начин и с напълно неразбираем смисъл.

Видеото отприщи мощно негодувание сред хората и повдигна болезнения за мнозина въпрос за цената на българските винетки, качеството на пътната мрежа и то тъкмо в момент, в който премиерът Бойко Борисов ежеседмично, да не кажем ежедневно, инспектира чудесните постижения на българското пътно строителство във времената на пандемия и остър кризисен дефицит.

„Дискавъри: Магистрала „Хемус“ – осмото чудо на света“ (видео)

Видео на Discovery за гордостта на Борисов – вечностроящата се магистрала “Хемус” и осмо чудо на света, можете да си припомните в линка по-горе.

Източник: “Забелязано в Провадия”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции