<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=18926" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ето така не с...

Рачков, Зуека и Джуди Халваджиян за акцентите в новия сезон на Господари на ефира

14 Септември 2015
0 4114

Днес в предаването "Здравей, България" по Нова телевизия гостуваха уникалните водещи Димитър Рачков и Васил Василев – Зуека, както и продуцентът на Господари на ефира Джуди Халваджиян. 

 

Тримата разказаха пред Ани Цолова и Виктор Николаев за началото на новия сезон на шоуто и разясниха на какво ще се наблегне в него. Господари на ефира стартира с началото на учебната година – 15 септември (утре) от 23:00 ч. по Нова ТВ. В предаването ще разчита както на забавната част, така и на сериозната. Един от акцентите ще бъде разследващата журналистика и качествените репортажи, с които се решават важни обществени въпроси. Темата за създаването на Зоополиция също е на дневен ред, наравно с полицейското насилие и неспазването на закона.

 

ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ЗООПИЛИЦИЯ 

 

Тринадесетият сезон на Господари на ефира ще стартира и с нови адреналинки. Момичетата отново ще се три, но кои са те и защо спечелиха доверието на Джуди Халваджиян ще разберем в първия епизод.

 

Тази вечер в ефира на Нова телевизия ще бъде излъчен и големият концерт на шоуто Като две капки вода, където водещи също са Зуека и Рачков. Гледайте ги от 21:30 ч.

 

НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ИЗЦЕПКИ НА ЗУЕКА И РАЧКОВ С КАПКИТЕ 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции