<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=29123" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Служители на ...

Рекетьори в НАП 2 – "Те имат 180… имат ДДС за периода. 10% са за нас. Ако щеш!" (скрита камера)

12 Март 2018
0 163312

Скъпи приятели, продължаваме да нищим схемата за изнудване на бизнеса, в която са замесени бивши и сегашни служители на НАП. Разказахме ви историята на Хюсеин Колаксъзов, който има малка фирма, която се занимава с разнос на плодове и зеленчуци. Той е рекетиран в продължение на месеци, след ревизия на НАП.

 

 

Сметките и транспортът му са запорирани от главния публичен изпълнител в НАП Стефан Лозанов. В продължение на месеци той постоянно иска пари. В наглостта си стига до там, че му изпраща банкова сметка, в която да се превеждат част от парите.

 

 

Предлагат му и услугите на адвокат Велислава Кирилова, която е бивш служител на НАП. Тя иска 700 лева за хонорар и още 3000 лева, за да му реши проблемите.

 

СЛУЖИТЕЛИ НА НАП РЕКЕТИРАТ ТЪРГОВЦИ С БЕЗМИЛОСТНИ СХЕМИ

 

По-късно обаче се оказва, че рекетът няма край и Колаксъзов трябва да дава още и още пари.

 

Хюсеин Колаксъзов звънна по телефона на Стефан Лозанов от нашия офис. Той иска да разбере кога ще го оставят на мира. В отговор г-н Лозанов разказва къде отиват парите и как работи схемата.

 

След телефонния разговор с главния публичен изпълнител в НАП Стефан Лозанов, притесненият Колаксъзов отново отива на среща с адвокат Кирилова.

 

Разговорът, който водят е повече от потресаващ.

 

"Толкова много пари дадох! Моите родители сигурно не се виждали толкова пари през целия си живот", казва Хюсеин Колаксъзов

 

"Значи нали имаш една проверка? От изхода на тази проверка зависи. Те могат да напишат: "Отива за ревизия", могат да ти напишат: "Всичко е наред, не отива за ревизия"", това са част от обясненията на адв. Кирилова.

 

Скъпи приятели, очаквайте скоро и позицията на Национална агенция по приходите. 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции