<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42895" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Дядо Коледа у...

Рекордните 7,4 милиарда долара са похарчили американците на "Черния петък"

01 Декември 2019
0 1350

Рекордните 7,4 милиарда долара (около 15 милиарда лева) са изхарчили американците за покупки в интернет на „Черния петък", съобщи CNBC като се позовава на статистически данни от Adobe Analytics, която анализира информацията на 80 от 100-те най-големи търговски мрежи в САЩ.

 

 

ПОЛИЦАИ ОБСАДИХА МОЛ НА ЧЕРНИЯ ПЕТЪК, ЗА ДА СПРАТ НАСИЛИЕ И СБИВАНИЯ (ВИДЕО)

 

 

Тази година американците са похарчили с близо 1 милиард повече спрямо миналата година. 

 

 

""

 

 

Най-популярните и търсени продукти в онлайн магазините са играчки NERF, Frozen 2, както и видео игри като „Madden 20“, „FIFA 20“ и Nintendo Switch. Електрониката, включително телефони, лаптопи, телевизори също е сред най-търсените стоки. 

 

 

ВЪВ ФРАНЦИЯ ВНЕСОХА ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ЗАБРАНА НА ЧЕРНИЯ ПЕТЪК КАТО НЕЕКОЛОГИЧЕН (СНИМКИ)

 

 

""

 

 

Счита се, че "Кибер понеделникът" ще регистрира още повече продажби, като се очаква да бъдат похарчени онлайн за близо 9,4 милиарда долара. Изчислява се, че потребителите ще платят общо близо 30 милиарда долара през 5-дневния период между четвъртък и понеделник. 

 

 

Пазаруването онлайн е нарастнало с 43,2% спрямо купуването на място в магазина, което означава, че търговците на дребно са успели да усъвършенстват своите онлайн услуги. Не така стоят нещата навсякъде по света. Как протече "Черният петък" в Саудитска Арабия можете да видите във видеото горе. 
 

 

 

Източник: CNBC

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции