<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=99161" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: В трагичен ин...

Рязко спиране на таксиметров шофьор рани едногодишно дете в София (видео и снимки)

10 Септември 2021
0 731

Момиченце на 1 година е прието в “Пирогов” със сцепена буза и охлузвания след пътуване с такси. Инцидентът е станал при рязко спиране на шофьора.

В “Тази сутрин” по bTV майката разказа, че на 7 септември е поръчала такси, но след като се качила в него, забелязала, че шофьорът избира по-дългия маршрут до конкретната дестинация.

Рязко спиране на таксиметров шофьор рани едногодишно дете в София (видео и снимки)

„Попитах съвсем спокойно защо го е избрал, но той не отговори нищо. Няколко пъти се опитах да комуникирам с него, но не получавах никакъв отговор”, разказа тя.

Жената се уплашила от неадекватното поведение на водача и решила да се обади на съответната таксиметрова фирма. Докато разговаряла с представител на компанията, мъжът рязко спрял, при което детето ударило лицето си в преградата между двете седалки.

Шофьорът твърди, че при завой внезапно на пътя изскочили пешеходци и това наложило рязкото спиране. По негови думи в този момент детето било изправено на задната седалка, при което е залитнало и паднало.

От транспортната компания коментираха, че мъжът е извикан незабавно след инцидента, като е с последно предупреждение за отнемане на лиценза.

Майката е категорична, че ще продължи да търси правата си.

Източник: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции