<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=87266" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вижте опита н...

Затвориха и разрушиха единствения път до къщи в столичния квартал “Бояна” (РЕПОРТАЖ)

12 Април 2021
0 2147

Скъпи приятели, неведнъж сме ставали свидетели на затваряне на улици „частна собственост“, което затруднява придвижването, а в някои случаи направо го прави невъзможно. Такава е ситуацията за живеещи в столичния квартал „Бояна“. Засегната разказа повече пред репортера ни Виктория Симеонова и оператора Йохан Вирт.

Улица „Боянска легенда“ е била затворена от своите собственици въпреки воден спор и в съда за собствеността й. Преди няколко дни тя е била и разрушена и е поставена ограда, с което живеещите по-нагоре на същата улица напълно губят възможността си да стигнат до дома си с автомобил. Притеснителното е, че оградата и състоянието на съсипаната настилка не позволяват и на линейки, полиция или пожарна да стигнат до имота, а и до природен парк „Витоша“, за който това е една от свързващите улици.

Кметът на район „Витоша“ инж. Теодор Петков твърди, че има достъп до имота, въпреки очевидната липса на такъв и съдебните решения в полза на обърналите се към нас. Ние ще потърсим и неговата позиция, а вие сигнализирайте на gospodari.com и на телефон *3333 за всякакви злоупотреби, измами и корупция.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции