<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=77976" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Какво ще стан...

Сблъсъци във Вашингтон между привърженици и противници на Тръмп (видео)

15 Ноември 2020
0 775

Часове след като във Вашингтон десетки хиляди привърженици на президента Доналд Тръмп демонстрираха подкрепата си за президента и протестираха срещу откраднатите според тях избори, се стигна до сблъсъци между тях и контрадемонстранти, пише Клуб Z.

На видеозаписи, качени в социалните мрежи се вижда как след падането на нощта по улиците избухва насилие, води се юмручен бой, използват се пръти.

Доналд Тръмп почти призна загубата си

Има сведения за един човек, който е бил наръган с нож. В ранните вечерни часове полицията съобщи за най-малко десет арестувани, от които четирима за притежание на оръжие.

Сблъсъци във Вашингтон между привърженици и противници на Тръмп (видео)

Самите демонстрации преди това протекоха бяха мирно.

Полицията беше отцепила големи части от центъра на града, преди проявите, организирани главно чрез социалните мрежи.

Шествия в подкрепа на Тръмп имаше и в Делрей бийч, Флорида, където няколкостотин души демонстрираха с плакати, на които пишеше “Пребройте всеки глас” и “Не можем да живеем с марксистко правителство”.

В Лансинг, Мичиган, протестиращи се събраха пред Капитолия. Ораторите на митинга изразиха съмнение в резултатите, показващи, че кандидатът на демократите Джо Байдън печели щата с преднина от над 140 000 гласа.

Във Финикс, Аризона, според полицията около 1500 души са се събрали пред местния щатски парламент, за да протестират срещу победата с малка разлика на Байдън в щата.

Източник: Клуб Z

Видео: RT

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции