<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42338" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Син на китайски милиардер получи забрана да живее охолно, заради неплатени дългове

13 Ноември 2019
0 4924

Син на китайски милиардер получи забрана да лети в първа класа, да купува луксозни стоки и да ходи на почивки, след като отказа да плати свои задължения по съдебно дело в Шанхай. 31-годшиният Ванг Сиконг е единствено дете на китайския магнат Ван Джанлин, пише 9gag

 

БРОЯТ НА МИЛИОНЕРИТЕ РАСТЕ. КИТАЙСКИТЕ БОГАТАШИ ЗА ПЪРВИ ПЪТ НАДМИНАХА АМЕРИКАНСКИТЕ

 

 

""

 

 

ИНСТАГРАМ ТАКСУВА ДЕЦА НА БОГАТАШИ С ХИЛЯДИ ЗА ПУБЛИКУВАНЕ НА ТЕХНИ СНИМКИ

 

 

Младият богаташ е известен с това, че купи осем iPhone 7s и два Apple Watches на домашното си куче. Сега му е забранено да отсяда в хотели от висок клас, да играе голф, да купува имоти или автомобили, да наема скъпи стаи или офиси, реши съдът в Шанхай.

 

 

""

 

 

Оказало се, че Сиконг дължи 151 милиона юана или 21,6 милиона щатски долара (над 37 милиона лева) по дело, свързано с наемането на служител, работил преди това за негов бизнес конкурент. От компанията му заявиха, че ще решат скоро проблема с неплатените задължения.

 

 

""

 

 

ЛУКСОЗНА ЯХТА НА МИЛИАРДЕР ПАДНА ОТ ТОВАРЕН КОРАБ И ПОТЪНА (ВИДЕО)

 

 

Богатството на бащата на Сиконг се оценява от Forbes на 12, 6 милиарда долара. Той е собственик на най-голямата китайска компания за надвижими имоти и е определян като един от най-богатите хора в страната.

 

 

""

 

 

Сам по себе си Сиконг също е успешен бизнесмен и един от най-богатите млади предприемачи в Китай, чието богатство се оценяваше на 904 милиона долара през 2017 година. Най-желаният ерген в Китай е любимец на таблоидите, заради звездния си начин на живот.

 

 

Източник: 9gag

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции