<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=83913" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Сравнение ме...

Лютата София от ФЕН ТВ пак се кара на зрители (видео)

16 Февруари 2021
1 34471

Актрисата и водеща София Джамджиева, известна с  огнения си темперамент – вулкан жена, дето се вика – отново хубавичко нареди зрители на предаването за чалга поздрави.

Пияната водеща по ФЕН ТВ въобще не е пияна (видео)

Поводът за избухването беше, че една… нека кажем твърде либерална майка… вместо да приспива детето си с приказките на братя Грим, в 22 ч. беше решила да даде на отрочето да поръча поредния мръсен гюбек в ефир.

София е млада майка и макар че водеща на въпросното предаване, границата на търпението ѝ беше премината, когато чу детски глас.

Драмата не е голяма, всички сме оставали до късно като малки и това не е било повод социалните служби да разбият вратата като спец. части, не че са се забързали нанякъде, обаче в 22 ч. детето да е будно и да слуша кючеци просто не е готино.

И да, София е права, макар и малко по-остра отколкото има нужда. Въпреки че може ли да знае човек – ако някой е привикнал да се забавлява с турбо фолк, може би чувствителността на ушите му изисква да му се крещи като на добитък, за да схване по-благополучно някаква идея.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции