<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=77860" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Тръмп може и ...

Телевизионен пастор избухна в маниакален 40 секунден кикот от вестта за победата на Джо Байдън (видео)

13 Ноември 2020
0 7466

Иззвестният американски телевизионен пастор от Тексас Кенет Коупланд избухна в маниакален кикот по адрес на изборната победа на Джо Байдън, пише 9gag.

Коупланд попита събралите се в залата “Какво казват медиите, а? Казват, че Джо Байдън е президент?”, след което избухна в неудържим гръмогласен смях в продължение на 40 секунди. Смехът му бе подет и от събралите се в залата.

Коупланд нашумя преди време с друга една своя телевизионна проповед, в която твърдеше, че ще срази болестта Covid-19 с божествен вихър.

Американски пастор обяви, че е “сразил” коронавируса с “божествен вихър” (видео и снимки)

„От мен повява божественият вятър връз теб! И ти си сразен вовеки. И никога не ще се върнеш! Благодарим ти, Отче наш! Нека тъй да стане, защото е речено да бъде!”

Същевременно пасторът повел хор от съмишленици с призива: „Ветре, всемогъщи, силен, южен ветре, с топлината си изгори туй нещо в името на Исус! Казвам ти, падни на колене и склони лицето си!”

Телевизионен пастор избухна в маниакален 40 секунден кикот от вестта за победата на Джо Байдън (видео)

Базираният в Тексас проповедник е отявлен привърженик на Доналд Тръмп и убедено вярва, че Бог му е помогнал да спечели сумата от 300 милиона долара. Според Inside Edition, представляваната от него църква притежава поне три частни самолета.

Източник: 9gag

Видео: Twitter/Right Wing Watch

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции