<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=28103" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Топ 10 на най-гледаните репортажи през 2017 година

27 Декември 2017
0 5269

Скъпи приятели, това е класация на най-гледаните репортажи за изтичащата 2017 година. Цяла година репортерите ни бяха там, където институциите не са си свършили работата, за да търсят справедливостта и да се опитат да направят живота в страната ни по-лек.

 

 

На десето място се наредиха НАГЛИТЕ КРАЖБИ НА СЛУЖЕБНО ГОРИВО ОТ ПОЛИЦАИ В ПАВЛИКЕНИ

В серия от репортажи ви показахме как полицаи наливат бензин в туби, а след това го използват за лични цели.

 

""

 

 

На девето място се нареди ИЗБЯГАЛ ЗАТВОРНИК, КОЙТО ПРИМАМВА ДЕЦА И СЛЕД ТОВА ОГРАБВА ДОМОВЕТЕ ИМ

Обадиха ни се група майки, чиито деца са станали жертви на опасен рецидивист. Той подлъгва децата под предлог, че е жаден, а след това ги заплашва и обира домовете им.

 

""

 

 

На осмо място в класацията ни за най-гледани репортажи през 2017 година застана МОШЕНИКЪТ, КОЙТО ПРОДАВА ШОФЬОРСКИ КНИЖКИ В ИНТЕРНЕТ

 

Темата с фалшивите шофьорски книжки нашумя много покрай нашите разкрития. Оказа се, че книжка може да си купиш лесно, само че колкото и да прилича на оригинална, всъщност не е.

 

""

 

 

На седмо място е АВТОМОНТЬОРЪТ, КОЙТО СИ ИЗМИСЛЯ ПОВРЕДИ.

 

Скъпи приятели, наскоро ви показахме историята на наши зрители, които са се доверили на уникален автомонтьор. Той си измисля повреди в колите и прибира парите на клиентите си.

 

""

 

 

На шесто място се нареди УЧЕНИКЪТ, КОЙТО ИЗДЕВАТЕЛСТВА НАД МАЛКО КОТЕ.

 

Митко Върбанов разговаря с Феодор. Това е момчето, което удря котето. Той се разкая за случилото се и обещава да не прави повече подобни злини.

 

""

 

 

На пето място се нарежда АРХИТЕКТЪТ ОТ НЕКОРЕКТНА СТРОИТЕЛНА ФИРМА, КОЙТО НАПАДНА НАШ РЕПОРТЕР

 

Става дума за измамниците от "Еврохаус", които уж продават сглобяеми къщи, а всъщност само взимат парите на клиентите си. След нашите разкрития шефовете на фирмата се покриха.

 

""

 

На четвърто място се наредиха УЧИТЕЛКИ В ЯСЛА, КОИТО ТОРМОЗЯТ, СТРЕСИРАТ И ОБИЖДАТ МАЛКИ ДЕЦА

 

Родител на дете, посещаващо столична ясла, ни сигнализира за недопустимо поведение от страна на възпитателките. Детето е било малтретирано многократно и вследствие на страса, започва да сънува кошмари и да се изпуска през нощта.

 

""

 

 

На трето място се нареди ЗВЕРСКИ ПРЕБИТАТА ОТ ПРИЯТЕЛЯ СИ-ШВЕД САНИ АЛЕКСА

 

Нашият репортер Влади Василев направи ексклузивно интервю със Сани. Тя разказва потресаващи неща. Въпросният мъж й е посягал неведнъж, но при последния случай побоят е бил много по-жесток.

 

""

 

 

На второ място се наредиха РОМСКИ ДЕЦА, КОИТО СЕ ХВЪРЛЯТ ПРЕД КОЛИ В СХЕМА ЗА ИЗНУДВАНЕ НА ШОФЬОРИ

 

Разказахме ви една ужасяваща схема, прилагана от роми у нас. С нас се свърза жител на Сливен, който е станал жертва на въпросната схема за бърза печалба.

 

""

 

 

На първо място застана ПОТРЕСАВАЩИЯТ РАЗКАЗ НА ЕДНА МАЙКА ЗА ФАТАЛНО МЕДИЦИНСКО БЕЗХАБЕРИЕ

 

След като ви разказахме за нередностите в УМБАЛ – Русе мислехме, че нищо не може да ни учуди, но се оказа, че има и още по-фрапантни случаи. Потърси ни майка, която е загубила детето си, заради грешно проведено лечение от лекарите в болницата.

 

""

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции