Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Полицаи крадат служебно гориво - Началото
Полицаи крадат служебно гориво - Началото
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
11-27-17
добавено
136425
прегледа

Скъпи приятели, днес в Павликени по наш сигнал, бяха арестувани четирима полицаи. Това се случи след 9-месечно наше разследване за кражба на служебно гориво.

 

 

СЛЕД РАЗСЛЕДВАНЕ НА "ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА": ПОЛИЦАИ СА ЗАДЪРЖАНИ ЗА КРАЖБА НА ГОРИВО

 

При ареста бяха иззети служебни автомобили, на които предстои да бъдат направени технически експертизи, както и много документи. Към момента са задържани четирима полицаи - командирът на отделението Георги Едрев, огнярът Бисер Йорданов, домакинът Ангел Стефанов и началникът на полицейския участък на Сухиндол Румен Стойчев. Участниците в схемата обаче са много повече.

 

В репортажа ще видите скандални кадри на една нагла схема. Толкова добре измислена и отиграна, че месеци наред действа безотказно. 

 

Скъпи приятели, всичко започна преди девет месеца. Отиваме на бензиностанция в Павликени, за която имаме сигнал, че е арена за точене на гориво.

 

Залостваме се на бензиностанцията и започваме 24-часово наблюдение. Не ни се налага да чакаме дълго и на хоризонта се появява автомобил на МВР. След малко идва и втора кола с две бутилки. Вижте как полицаи пълнят туба след туба.

 

ПОЛИЦАИ КРАДАТ СЛУЖЕБНО ГОРИВО 7: КАПНИ МИ ТУК И ТУК, И ТУК. И НЕ ПИТАЙ ЗАЩО В ПЛАСТМАСОВИ БУТИЛКИ.

 

ПОЛИЦАИ КРАДАТ СЛУЖЕБНО ГОРИВО 6: МЪЛЧАНИЕТО НА ГЕРОИТЕ

 

ПОЛИЦАИ КРАДАТ СЛУЖЕБНО ГОРИВО 5 - КАКВО ТЕЧЕ ОТ ПРЪДЛИВАТА ЧЕШМА?!

 

ПОЛИЦАИ КРАДАТ СЛУЖЕБНО ГОРИВО 4: КЪДЕ ОТИВА ГОРИВОТО

 

ПОЛИЦАИ КРАДАТ СЛУЖЕБНО ГОРИВО 3 - КЪДЕ ПОЛИЦАИТЕ КРИЯТ ПЛЯЧКАТА

 

ПОЛИЦАИ КРАДАТ СЛУЖЕБНО ГОРИВО 2 - ГОЛЯМОТО ИЗТОЧВАНЕ